23.3.11

Purchases - pretty things in the mail


I love receiving pretty things in the mail, I mean who doesn't right ;) So I was thrilled when my package with these gorgeous items arrived to my door.

Can you guess what they are?


Follow ChocolateChipCouture

3 comments:

 1. hahah euhhhhhhh :p

  blij dat ie er is meis :D!!

  DIKKEKUS

  ReplyDelete
 2. Inderdaad, mooie momenten! Elke keer weer een feestje! :)
  Trouwens, over postpakketjes gesproken, die moooie Asos enkellaarsjes met die blokhak, zitten die bij jou goed qua maat als ik vragen mag? Ik heb ze namelijk net binnen, gewoon in m'n eigen maat maar ik vind ze eigenlijk net te klein.. :( dus vroeg me af hoe dat bij jou zat!
  x M.

  ReplyDelete
 3. Ik ben heel benieuwd... armband + ring?
  Show us the candy =D
  X

  ReplyDelete

Don't forget to say hi and leave me a comment!